Leonidas vandaag

Een eeuw van versheid, gulheid en traditie

Leonidas is vandaag een wereldbekende pralinemaker die meer dan 100 verschillende Belgische pralines verkoopt via 1400 verkooppunten over de hele wereld. En de waarden die het bedrijf bijna honderd jaar geleden inspireerden, leven meer dan ooit.

Versheid

Leonidas staat borg voor de versheid en kwaliteit van haar pralines. Ze worden steeds bereid volgens traditionele methoden met de allerbeste ingrediënten. 100% pure cacaoboter voor de omhulling. Natuurlijke ingrediënten zoals verse boter en verse room. En lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, "Morello"-kersen uit de Périgord, amandelen uit Italië en walnoten uit Grenoble. Kortom, de fijnste ingrediënten vanuit de hele wereld. Bovendien maken we gebruik van de allerlaatste technologieën voor nog meer garanties omtrent versheid, kwaliteit en veiligheid. Leonidas past het Hazard Analysis and Critical Control Points systeem toe.

Gulheid

Het leven biedt tal van gelegenheden om aan anderen uw gulheid te tonen. Verjaardagen, een feestje, een etentje bij vrienden, een romantisch avondje uit of gewoon als blijk van dank… het zijn allemaal momenten waarop u uw genegenheid of dankbaarheid aan anderen kunt tonen. Iemand verrassen, feliciteren of gewoonweg zonder reden iemand ‘ns verwennen? De pralines van Leonidas zijn een ideaal geschenk voor élke gelegenheid. De slogan van Leonidas vat het perfect samen: “Denk maar aan iemand”.

Traditie

Onze oprichter, Leonidas Kestekides, bouwde zijn bedrijf op sterke principes. Vandaag blijven we die principes met trots verdedigen. Het verklaart onze passie voor chocolade en waarom we nooit toegevingen zullen doen op onze jarenlange traditie van topkwaliteit.

Traditie en kwaliteit in een eigentijdse omgeving
Hoewel traditie één van onze basiswaarden is, verrast Leonidas de markt regelmatig met innoverende producten en smaken. De Leonidas winkels bieden klanten het beste van twee werelden. In een fris en eigentijds kader kijken ze toe hoe de pralines vers worden verpakt in kleurrijke geschenkdoosjes of goudkleurige ballotins.

Bron artikel Leonidas.com